Sofia Bengtsson

www.sofiaabengtsson.blogg.se

Hej igen

Publicerad 2016-01-01 23:39:21 i My Life,


Jag vet att jag inte alltid är bra på att hålla vad jag lovar - beroende på vad det handlar om. Sa till mig själv att jag skulle blogga mer efter senaste inlägget vilket va dagen före julafton. Har jag blivit det då? Nej inte ett dugg. Har inte gjort ett enda inlägg sedan dess. 
 
Kortfattat så hade jag i alla fall en bra jul med nära och kära. Julafton hade sina traditioner som att gå till kyrkan på familjegudstjänst och sen det "vanliga" så klart - julklappar och julmaten. Men samtidigt att få umgås med nära och kära och bara ha det trevlogt. 
 
På juldagen blev det bio, En man som heter Ove. Väldigt bra film. På annandagen blev det som vanligt shopping i Uppsala på mellandags rean. 
 
 
Sen blev det att återvända till jobbet igen på måndagen för att jobba i tre dagar. Innan det var dags att säga hejdå till 2015 och välkomna 2016. 
 
Hade en trevlig nyårsafton även detta år. Denna gång blev det firande i Uppsala med klasskompisar från gymnasiet.
 
Nu sitter jag här dagen efter och har precis kollat klart på senaste Beck filmen. För första gången har jag gråtit till en Beck film, aldrig hänt tidigare någonsin. 
 
I morgon ska jag iväg och jobba några timmar. Annars inga planer för dagen. 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Sofia Bengtsson

Jag som driver denna blogg är en tjej på 18 år, född 1996. Här skriver jag om händelser som i mitt liv. Kommentera gärna! Puss

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela