Sofia Bengtsson

www.sofiaabengtsson.blogg.se

Regn dag

Publicerad 2013-10-31 22:03:31 i My Life,

Idag har jag faktiskt hunnit med ganska så mycket. 
Fick en lite sovmorgon då mamma släppte ut hästarna. På förmiddagen så pluggade jag lite, skrev på min Engelska uppsats, eller ja, försökte i alla fall. Liiite skrivet blev det, denna uppsats är bland de svåraste uppsatser jag har skrivit i Engelskan.
 
Lovisa och jag red ut en sväng idag. Harry skötte sig bra, även fast det blåste och regnade ganska så mycket. Sen smörjade jag även all utrustnig både min och Harrys. Visserligen så kommer jag göra det på lördag igen då vi ska tävla på söndag. Men hade bara den där lusten att vilja smörja och göra grejerna fina. Sen skadar det ju inte heller att smörja ofta, det är ju bara bättre för då blir lädret mycket mjukare och bättre att handskas med. Dessutom håller det längre då också.
 
 Har skrivit lite till nu på engelska uppsatsen det går sakta framåt. Jag, mamma och Lovisa tog en sväng till Sala också tidigare idag, vi skulle till Granngården för att köpa en "stoppare" till Nisses martingal. Blev även pälsglans och skimmelshampo. Sen drog vi vidare till gallerian där jag och Lovisa tog en fika med mamma var hos opitkern. Innan vi åkte hem igen, tog vi en sväng på Dollar Store, vilket var väldigt roligt! Det har lätt blivit min nya favorit affär! Då det finns så mycket grejer och till grymt billiga priser. Blev lite välbehövliga inköp med hem, så som nya skrivblock till skolan.
 
Nu tänker jag ta ett varmt bad och sen blir det nog sovdags. Kollar kanske på någon film innan jag somnar.
 
Pusss på er
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Sofia Bengtsson

Jag som driver denna blogg är en tjej på 18 år, född 1996. Här skriver jag om händelser som i mitt liv. Kommentera gärna! Puss

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela