Sofia Bengtsson

www.sofiaabengtsson.blogg.se

Popkollo!

Publicerad 2011-06-25 22:05:15 i

Jaha då är äntligen allt packat och klart nu då! I morgon kör vi ner mot skåne jag o pappa för att jag ska då sova hos min underbara söta lilla kusin Julia, och sen på måndag åker hon och jag på popkollo i en vecka! Jag tror vi kommer få det fantastiskt kul! haha! Så att jag får väl ta och tänka på refrängen snart då det är ju en annan dag i morgon också. Ska upp tidigt i morgon då, blir ju en bilresa på 6 timmar... Men jag får ta och lyssna på min underbara musik som jag har i min underbara Iphone! De flesta av låtarna är ju såklart då Eric Saade<3 det är därför min musik är så udnerbar :) Men jag har faktiskt inte bara Eric låtar i Iphonen! Så det så!
Men eftsom jag inte kommer att ha någon tillgång till någon datorn nu i vad blir det jo jag tror att det blir 7 dagar, så kommer inte världens bästa uppdatering! Men jag kan nog försöka skicka in nåt in lägg från Iphonen om jag får nån tid över ;)
Hoppas ni klarar er utan mig en tag nu då?! Det gör ni nog ;)

Pusss Sofia


Julia (min kusin), Hilda Stenmalm och jag på Julias Skärnskott 2011 i Västerrås den 14 Maj

Om

Min profilbild

Sofia Bengtsson

Jag som driver denna blogg är en tjej på 18 år, född 1996. Här skriver jag om händelser som i mitt liv. Kommentera gärna! Puss

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela