Sofia Bengtsson

www.sofiaabengtsson.blogg.se

Inget uppsala idag

Publicerad 2011-09-30 11:34:04 i My Life,

Sitter och kollar på någon film som är på SF-kanlalen. Den är ju inte tråkig iaf.
Vi skulle egentligen ha åkt till Uppsala med mamma i dag, för hon skulle jobba där så då skulle jag och Lovisa ha gått på stan. Men nej så blev det inte Lovisa ändrade sig i går kväll och ville inte åka! och jag ville ju inte åka själv, det är ju så tråkigt. Så vi blev hemma i dag. Det var nog kanske lika bra.

I kväll blir det hoppträning igen, och på söndag blir det tävling! :D Det var ju så längesen jag tävlade sist. Eftsom vi inte har kunnat köra båda hästarna tillsammans. Och sen har mamma jobbat mycket nu på sistonde och så. Men i helgen blir det, och sen är det två till tävlingar inbokade! :DD Så nu är vi igång igen!!

Yees i kväll är det kval final i idol! Det får jag ju bara inte missa! Har redan bestämt vilka jag ska rösta på! ;) Men vi får snabba oss hem från träningen för att den slutar ju typ 20.00 och då börjar ju IDOL!!! Men som tur är så får vi iaf skjuts hem ikväll! :) Och sen spelar jag in det också:)

Hejdå! Ha det braaa

Pussar




Om

Min profilbild

Sofia Bengtsson

Jag som driver denna blogg är en tjej på 18 år, född 1996. Här skriver jag om händelser som i mitt liv. Kommentera gärna! Puss

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela